Üniversitemizi tercih eden öğrencilere teşekkür belgesi verildi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, 2017-2018 eğitim-öğretim yılında fakültelerini birincilikle kazanan ve kayıt yaptıran öğrencilere kutlama mektubu ve teşekkür belgesi verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Üniversitemizi birincilikle kazanan öğrencilerimizden İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden Ahmet Turan Demirkan'a, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi'nden Arda Akdoğan'a, İlahiyat Fakültesi'nden Hayriye Yıldızhan'a ve Turizm Fakültesi'nden İbrahim Kurt'a, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç tarafından gönderilen kutlama mektubunu takdim etti.  Rektörümüz Prof. Dr. Zeybek ayrıca, üniversitemizi tercih ettikleri için öğrencilerimize Teşekkür Belgesi ile birlikte sembolik birer hediye vererek, Üniversitemizde geçirecekleri eğitim-öğretim hayatı boyunca ve sonrasında da başarılar diledi.