Üniversitemiz Yönetim Kurulu Toplantısı Süleymaniye’de Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Senatosu Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek başkanlığında, Süleymaniye Mahallesinde bulunan ve üniversitemize tahsis edilen Akagün Konağında toplandı.

Akagün ailesinden Metin Akagün aracılığıyla Gümüşhane Valiliği İl Özel İdare tarafından 10 yıllığına üniversitemize tahsis edilen Akagün Konağı’nda yapılan Yönetim Kurulu toplantısında, gündem maddelerinin görüşmeleri ele alındı.

Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, “Akagün Konağı, Süleymaniye'nin en özel konaklarından birisidir. Bu konak üniversitemize 10 yıl boyunca tahsis edilmişti. Bize tahsis edildikten sonra yaptığımız çalışmalar kapsamında konağı, üniversitemizi temsil edecek şekilde işler hale getirdik. Yönetim Kurulu toplantımızı da burada gerçekleştirmeyi uygun gördük. Akagün Konağı, gerek üniversitemiz gerekse de şehrimiz için önemli bir vitrindir. Bizler de Gümüşhane Üniversitesi olarak Yönetim Kurulu toplantılarımızı ve etkinliklerimizi burada yapmayı kararlaştırdık. Konağı Gümüşhane Valiliği'ne hibe eden Akagün ailesine, akabinde restore ederek üniversitemize tahsisini sağlayan Gümüşhane Valiliğimize tekrardan teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.