Rektörümüzden Gümüşhanespor'a moral ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, beraberinde üniversitemiz yönetimiyle birlikte 3 Aralıkta oynanacak Şanlıurfaspor maçı öncesinde Gümüşhanespor'a moral ziyaretinde bulundu.

Gümüşhanespor Tesisleri'nde yapılan ziyarette takım çalışmalarını izleyen ve onlara tatlı ikramında bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, burada Gümüşhanespor 2. Başkanı İsmet Çakmak ve Teknik Direktör Ahmet Yıldırım ile kısa bir görüşme yaptı. Gümüşhane Üniversitesi olarak kendilerine daima destek olacaklarını söyleyen Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, " Şehrimizin en önemli markalarından olan Gümüşhanespor'a destek olmak amacıyla burada bulunduk. Başarı kolay bir şey değil, hep birlikte birbirimize destek vererek omuz çıkılarak mümkün oluyor. Asıl olan zor durumlarda destek olmak, sahip çıkabilmektir. Biz bu ziyareti uzun süredir düşünmüştük ama bu güne kısmet oldu. Gümüşhanespor'un son 3 haftadaki başarısı bizi ziyadesiyle memnun etti. Özellikle son iki yıldır bu başarı çıtasını yükseltti. Tabi böyle olunca da beklentiler de artıyor. Bütün kurumlar gibi kulüplerin de kurumsallaşması gerekiyor. Bu sadece süre ile ilgili değil tecrübe ve bilgi aktarımı ile ilgilidir. Biz bu sene kulübümüzün hedefine ulaşacağına canı gönülden inanıyoruz. Bütün yönetim ekibimizle oluşturduğumuz bir heyetle Gümüşhanesporumuza destek olmak için geldik umarız ki başarılarının devamını da görmüş oluruz." dedi. Gümüşhanespor Kulübü 2. Başkanı İsmet Çakmak, üniversitenin kendilerine destek olmalarından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını söyleyerek Rektörümüz ve üniversitemiz heyetine teşekkür etti.