Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’in Mevlid Kandili Mesajı

Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Mevlid Kandili olması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Rektörümüz mesajında şunları dile getirdi:

“İnsanlığın kurtuluşu ve âlemlere rahmet olarak gönderilen sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in doğum gecesi olan Mevlid Kandili’ni bir kez daha idrak etmenin mutluluğu içindeyiz. Kandiller, günlük hayatın telaşından biraz olsun uzaklaşıp dayanışma ve birlikteliklerimizi daha da arttırmamıza vesile olmaktadır. Bizler de bu mübarek günün vesilesi ile dinimizin bizden istediği sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine gayret göstermeliyiz. Bu vesileyle başta üniversitemiz akademik ve idari personeli, öğrencilerimiz olmak üzere tüm İslam âleminin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin hayırlara vesile olmasını diliyorum.”