Rektör Coşkun’dan ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Coşkun, yeni dönemin Gümüşhane Üniversitesi için hayırlı olması temennisinde bulunarak, Rektörümüz ve ekibine başarılar diledi.

Yapılan ziyaretten onur duyduğunu dile getiren Rektörümüz, Bayburt Üniversitesi Rektörü ile yeni dönemde izlenilecek yol haritası üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

Rektörümüz ziyarete ilişkin açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “Geçtiğimiz 4 yıllık süreç içerisinde Bayburt Üniversitesi’yle ulusal ve uluslararası birçok akademik çalışmaya imza attık. Tüm bunların yanı sıra yeni dönem ile birlikte şehir-üniversite bütünleşmesi, kalkınması açısından da büyük katkılar sunacak projelerde birlikte hareket edeceğiz. Üniversiteler, bulundukları şehirlerin lokomotifleri konumundadırlar. Üniversitelerarası iş birliklerinden doğacak güç ve sinerji ile birlikte büyük başarıların ortaya çıkacağına inanıyorum. Bu sebeple de Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Selçuk Coşkun hocamızın ziyaretinden büyük mutluluk duyduk. İkili ilişkilerin güçlenmesi adına yapılan bu ziyaret dolayısıyla kendilerine hasseten teşekkür ediyorum.”