Karataş’tan Rektörümüze Veda Ziyareti

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Niğde İl Emniyet Müdürü olarak atanan Gümüşhane İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, Rektörümüze veda ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette kentin huzur ve güvenliği için güzel hizmetler yaptıklarını aktaran Karataş, bundan sonraki süreçte de Gümüşhane ve Gümüşhane Üniversitesi’nin kendilerinde ayrı bir yeri olacağını ifade etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ise ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade ederek; “Gümüşhane İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ömer Faruk Karataş ile birlikte üniversitemizde uyumlu bir şekilde çalışmalar gerçekleştirdik. Kendisine bu hususta bizlere göstermiş olduğu önemden dolayı çok teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle birlikte atandığı yeni görev yeri olan Niğde İl Emniyet Müdürlüğünde de çok başarılı görevleri yerine getireceğinden hiç şüphemiz yoktur. Sayın Karataş’a verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılar diliyorum.”

Ziyaret sonrasında Rektörümüz tarafından Ömer Faruk Karataş’a kendilerini daima hatırlamaları için porselen tabak ve üniversitemiz tarafından çıkarılan “Gümüşhane Üniversitesinin İl Ekonomisine Katkısı” ile “Gümüşhane’de Sürdürülebilir Turizm” adlı kitapları takdim etti.