Covid-19 Bilgilendirme Sayfası Açıldı

COVİD-19 Pandemisi ile ilgili üniversitemiz tarafından yapılan çalışmalar, alınan önlemler ve duyuruların yer aldığı COVİD-19 Bilgilendirme Web Sayfası, üniversitemiz ana sayfasında hizmete açıldı.
Açılan Web sayfasının değerlendirmesini yapan Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, “COVID-19 Pandemisi dolayısıyla yükseköğretim kurumlarımızda eğitime 16 Mart 2020 tarihinden itibaren ara verilmesinden bu yana geçen süreç içerisinde Gümüşhane Üniversitesi olarak bir dizi çalışma yapıp önlemlerimizi aldık. Bu çalışmalarımızın ilki öğrencilerimizin evlerinde Uzaktan Eğitim Sistemi ile eğitim-öğretimlerine ara vermeden sağlıklı bir şekilde devam etmelerini sağlamak oldu. Bununla birlikte ilk elden konunun uzmanlarından oluşan akademisyen arkadaşlarımızla ile birlikte COVID-19 Pandemisi hakkında bilgilendirmeler yaptık. Üniversitemizi baştan sona bir temizlik ve dezenfekte işlemine tabi tuttuk, bu işlemlerimiz her gün devam ediyor. İşleri gereği kişilerle sık temasta bulunan idari ve temizlik personelimize maske ve eldiven dağıtımı yaptık. Öğrencilerimizle iletişimimizi daha sıkı tutup onların ihtiyaçlarına göre yeni düzenlemeler yaptık. Akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimizi düzenli olarak yol aldığımız gelişmeler hakkında bilgilendirmeye devam ediyoruz.
Son olarak da tüm bu gelişmelerin yer aldığı COVID-19 Bilgilendirme Web Sayfasını oluşturduk. Adı geçen sayfada üniversite olarak yapılan tüm güncel bilgilerin paylaşımları sürüyor. Ülke olarak geçirdiğimiz bu zor süreçte halkımızın sağlığı bizler için en önemli konulardan birisidir. Bunu başarmak için de doğru ve etkin bir şekilde bilgilendirmelere ihtiyaç duyulmaktadır. Bizler de aldığımız önlemler sonucunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Evde kal çağrılarının dikkate alınmasını diliyoruz. Herkese sağlıklı ve mutlu günler diliyorum” görüşlerini paylaştı.
COVİD-19 Bilgilendirme Web Sayfasına, üniversitemiz ana sayfasından COVID-19 Çalışmaları başlığı ile veya aşağıdaki linkten ulaşılabilir.